המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים סוכר עם ביצים. מוסיפים רוויון ושמן ומערבבים שוב. מוסיפים קמח בהדרגה.
יש ללוש את התערובת טוב-טוב עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.
מחלקים את הבצק לשתיים או שלוש "לחמניות" בגודל שווה.
לשים עוד קצת כל לחמנייה בנפרד ומרדדים אותה לעובי של 1/2 ס"מ.
על הבצק המרודד מציירים "מסילות" עם צד לא חד של מזלג בעל שיניים ארוכות.
מפזרים מלמעלה קינמון מעורב עם סוכר לבן או סוכר חום.
חותכים את הבצק בעזרת כוס הפוכה ומסדרים את העוגיות בתבנית
אופים כ-20 דקות (עד להזהבה) בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0