המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בעזרת מבוגר מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
מערבבים את כל החומרים פרט לביצים עד שמתקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת בצק.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושמים במקרר למנוחה למשך חצי שעה.
מוציאים מהמקרר, מרדדים על משטח מקומח וקורצים לצורות.
מכניסים לתנור ואופים כ-20 דק'.
מוציאים מהתנור, מקררים ואוכלים!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1