המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בעזרת מבוגר מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
מערבבים את כל החומרים פרט לביצים עד שמתקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת בצק.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושמים במקרר למנוחה למשך חצי שעה.
מוציאים מהמקרר, מרדדים על משטח מקומח וקורצים לצורות.
מכניסים לתנור ואופים כ-20 דק'.
מוציאים מהתנור, מקררים ואוכלים!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
אפשר להחליף את החמאה בשמן???
היי, אפשר להחליף את החמאה בכמות של 170 גרם שמן (סדר גודל של כוס). יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1