הכנת הקרמל: שמים בסיר את הסוכר והחמאה, ומערבבים עד שהסוכר נמס לגמרי, מזהיב ונעשה נוזלי. מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים קלות, עד לקבלת תערובת קרמית.
שלב 2
0 דקות
מכניסים את החומרים פרט לחמאה למעבד המזון, ומפעילים במהירות איטית. מוסיפים לתערובת קוביות מהחמאה עד שהן נבלעות ומתקבל כדור בצק. לא לערבב יותר מדי, רק עד לקבלת כדור בצק.
שלב 3
0 דקות
אם הבצק נדבק, ניתן להוסיף מעט קורנפלור.
שלב 4
0 דקות
עוטפים את כדור הבצק בשקית ניילון ומקררים לשעה לפחות.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את הבצק מהמקרר, ומרדדים על משטח של נייר אפייה לעלה מרובע בעובי חצי סנטימטר.
שלב 6
0 דקות
מעבירים לתבנית יחד עם נייר האפייה, אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד להזהבה.
שלב 7
0 דקות
מוציאים מהתנור, מצננים כ-5 דק'.
שלב 8
0 דקות
כשהבצק עדיין חם, יוצקים מעל את הקרמל החם ומורחים על פני כל הבצק. מפזרים באופן שווה שקדים קלויים.
שלב 9
0 דקות
חותכים לעוגיות בגודל הרצוי, בעוד הבצק חם.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
9
הכנת הקרמל: שמים בסיר את הסוכר והחמאה, ומערבבים עד שהסוכר נמס לגמרי, מזהיב ונעשה נוזלי. מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים קלות, עד לקבלת תערובת קרמית.
שלב 2
מתוך
9
מכניסים את החומרים פרט לחמאה למעבד המזון, ומפעילים במהירות איטית. מוסיפים לתערובת קוביות מהחמאה עד שהן נבלעות ומתקבל כדור בצק. לא לערבב יותר מדי, רק עד לקבלת כדור בצק.
שלב 3
מתוך
9
אם הבצק נדבק, ניתן להוסיף מעט קורנפלור.
שלב 4
מתוך
9
עוטפים את כדור הבצק בשקית ניילון ומקררים לשעה לפחות.
שלב 5
מתוך
9
מוציאים את הבצק מהמקרר, ומרדדים על משטח של נייר אפייה לעלה מרובע בעובי חצי סנטימטר.
שלב 6
מתוך
9
מעבירים לתבנית יחד עם נייר האפייה, אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד להזהבה.
שלב 7
מתוך
9
מוציאים מהתנור, מצננים כ-5 דק'.
שלב 8
מתוך
9
כשהבצק עדיין חם, יוצקים מעל את הקרמל החם ומורחים על פני כל הבצק. מפזרים באופן שווה שקדים קלויים.
שלב 9
מתוך
9
חותכים לעוגיות בגודל הרצוי, בעוד הבצק חם.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0