את החמאה (ניתן להמיר את החמאה במחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)
מערבבים בעזרת בוחש הגיטרה במיקסר כ-3-5 דקות, במהירות בינונית עד שמתקבל קרם חלק ואחיד ללא גושים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הסוכרים ומערבבים כ-2 דקות נוספות עד שמתמזגים היטב בחמאה ומתקבלת תערובת אחידה.מוסיפים ביצים, מלח ותמצית וניל ומערבבים כחצי דקה - מתקבלת תערובת של גושי חמאה בתוך נוזל הביצים. מוסיפים כרבע מהקמח ומערבבים כחצי דקה במהירות איטית. מוסיפים את יתרת הקמח, השקדים הפרוסים ואגוזי קשיו הגרוסים ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
שלב 3
0 דקות
מכסים בניילון נצמד ומכניסים לקירור למשך 60 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוציאים מן המקרר, מחלקים לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי חצי ס"מ לפחות, חותכים עוגיות מרובעות בגודל 3.5X3.5 ס"מ ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה במרווחים של ס"מ אחד בין העוגיות.
שלב 5
0 דקות
אופים ב-165 מעלות כ-15 דקות.
שלב 6
0 דקות
טיפ: ניתן לגוון ולהבריש את העוגיות, לפני האפיה, בחלבון ולפזר מעט סוכר ורק אז להכניס לתנור.
שלב 1
מתוך
6
את החמאה (ניתן להמיר את החמאה במחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)
מערבבים בעזרת בוחש הגיטרה במיקסר כ-3-5 דקות, במהירות בינונית עד שמתקבל קרם חלק ואחיד ללא גושים.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את הסוכרים ומערבבים כ-2 דקות נוספות עד שמתמזגים היטב בחמאה ומתקבלת תערובת אחידה.מוסיפים ביצים, מלח ותמצית וניל ומערבבים כחצי דקה - מתקבלת תערובת של גושי חמאה בתוך נוזל הביצים. מוסיפים כרבע מהקמח ומערבבים כחצי דקה במהירות איטית. מוסיפים את יתרת הקמח, השקדים הפרוסים ואגוזי קשיו הגרוסים ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
שלב 3
מתוך
6
מכסים בניילון נצמד ומכניסים לקירור למשך 60 דקות.
שלב 4
מתוך
6
מוציאים מן המקרר, מחלקים לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי חצי ס"מ לפחות, חותכים עוגיות מרובעות בגודל 3.5X3.5 ס"מ ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה במרווחים של ס"מ אחד בין העוגיות.
שלב 5
מתוך
6
אופים ב-165 מעלות כ-15 דקות.
שלב 6
מתוך
6
טיפ: ניתן לגוון ולהבריש את העוגיות, לפני האפיה, בחלבון ולפזר מעט סוכר ורק אז להכניס לתנור.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0