המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את החמאה (ניתן להמיר את החמאה במחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מערבבים בעזרת בוחש הגיטרה במיקסר כ-3-5 דקות, במהירות בינונית עד שמתקבל קרם חלק ואחיד ללא גושים.
מוסיפים את הסוכרים ומערבבים כ-2 דקות נוספות עד שמתמזגים היטב בחמאה ומתקבלת תערובת אחידה.מוסיפים ביצים, מלח ותמצית וניל ומערבבים כחצי דקה - מתקבלת תערובת של גושי חמאה בתוך נוזל הביצים. מוסיפים כרבע מהקמח ומערבבים כחצי דקה במהירות איטית. מוסיפים את יתרת הקמח, השקדים הפרוסים ואגוזי קשיו הגרוסים ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
מכסים בניילון נצמד ומכניסים לקירור למשך 60 דקות.
מוציאים מן המקרר, מחלקים לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי חצי ס"מ לפחות, חותכים עוגיות מרובעות בגודל 3.5X3.5 ס"מ ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה במרווחים של ס"מ אחד בין העוגיות.
אופים ב-165 מעלות כ-15 דקות.
טיפ: ניתן לגוון ולהבריש את העוגיות, לפני האפיה, בחלבון ולפזר מעט סוכר ורק אז להכניס לתנור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0