המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הבצק: לשים את כל החומרים לבצק אחיד ושומרים אותו במקרר 24 שעות.
מחממים תנור לחום גבוה - 200 מעלות.
מרדדים את הבצק לעלה וחותכים למשולשים.
מניחים בבסיסו של כל משולש קוביית רחת-לקום ומעט שקדים ומגלגלים מן הבסיס אל הקודקוד .
מניחים בתבנית ואופים כ-35 דקות, עד שהעוגיות יזהיבו.
בתום האפייה מפזרים מעל אבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0