ממיסים את השוקולד בקערה מעל לסיר עם אדים (באן מרי). מסירים מהאש, ומצננים כשלוש דקות עד שהתערובת פושרת.
שלב 3
0 דקות
שמים בקערת מעבד מזון את השקדים עם 2 כפות סוכר, וטוחנים לאבקה (מפסיקים לעבד לפני שהשקדים נעשים שומניים).
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לתוך הקערה את החלבונים והסוכר שנשאר לסירוגין בפעמיים, ומעבדים היטב לאחר כל תוספת, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
שלב 5
0 דקות
מעבירים את התערובת לקערה בינונית, ומקפלים בהדרגה פנימה את השוקולד המומס.
שלב 6
0 דקות
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה חלקה בקוטר 1 ס"מ. מזלפים עיגולים בקוטר כשניים וחצי ס"מ לתבניות מרופדת בנייר אפייה, במרווחים של כ-3 ס"מ.
שלב 7
15 דקות
אופים כ-10-15 דקות עד שהעוגיות יציבות למגע, והן רכות במרכז (אופים בכל פעם תבנית אחת בלבד). מוציאים, מיד מסירים את העוגיות מהתבנית, ומעבירים לצינון על רשת. לאחר הצינון, מאחסנים בקופסה אטומה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות צלזיוס).
שלב 2
מתוך
7
ממיסים את השוקולד בקערה מעל לסיר עם אדים (באן מרי). מסירים מהאש, ומצננים כשלוש דקות עד שהתערובת פושרת.
שלב 3
מתוך
7
שמים בקערת מעבד מזון את השקדים עם 2 כפות סוכר, וטוחנים לאבקה (מפסיקים לעבד לפני שהשקדים נעשים שומניים).
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים לתוך הקערה את החלבונים והסוכר שנשאר לסירוגין בפעמיים, ומעבדים היטב לאחר כל תוספת, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
שלב 5
מתוך
7
מעבירים את התערובת לקערה בינונית, ומקפלים בהדרגה פנימה את השוקולד המומס.
שלב 6
מתוך
7
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה חלקה בקוטר 1 ס"מ. מזלפים עיגולים בקוטר כשניים וחצי ס"מ לתבניות מרופדת בנייר אפייה, במרווחים של כ-3 ס"מ.
שלב 7
מתוך
7
אופים כ-10-15 דקות עד שהעוגיות יציבות למגע, והן רכות במרכז (אופים בכל פעם תבנית אחת בלבד). מוציאים, מיד מסירים את העוגיות מהתבנית, ומעבירים לצינון על רשת. לאחר הצינון, מאחסנים בקופסה אטומה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0