מניחים גבעות מהתערובת באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (הכי נוח בעזרת כף גלידה קפיצית. אם אין אז ב-2 כפות רגילות). התערובת תשתטח לשלוליות גדולות וזה בסדר.
שלב 7
0 דקות
אופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות סדוקות ומבריקות. הן אמורות לצאת מהתנור כשהן עדיין רכות (העוגיות יתייצבו במהלך הקירור). רק אחרי שהעוגיות התקררו לגמרי, משחררים אותן בעדינות מנייר האפייה ומגישים.
שלב 8
0 דקות
שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה.
שלב 3
מתוך
8
בקערה גדולה טורפים במטרפה ידנית ביצים וסוכר במשך דקה-שתיים, עד שהתערובת אחידה וקצת מגדילה את נפחה.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים לתערובת הביצים את תערובת השוקולד, ומערבבים היטב.
מניחים גבעות מהתערובת באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (הכי נוח בעזרת כף גלידה קפיצית. אם אין אז ב-2 כפות רגילות). התערובת תשתטח לשלוליות גדולות וזה בסדר.
שלב 7
מתוך
8
אופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות סדוקות ומבריקות. הן אמורות לצאת מהתנור כשהן עדיין רכות (העוגיות יתייצבו במהלך הקירור). רק אחרי שהעוגיות התקררו לגמרי, משחררים אותן בעדינות מנייר האפייה ומגישים.
שלב 8
מתוך
8
שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0