המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה חסינת אש ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה במיקרוגל.
מוציאים וטורפים לתוך השוקולד המומס את הביצים.
מוסיפים את אבקת הפודינג ואבקת האפייה ומקפלים פנימה.
מעבירים את התערובת להתייצבות במקרר כ-3 שעות.
לאחר מכן יוצרים כדורים, מצפים בסוכר ואבקת סוכר.
אופים בתנור שחומם לחום של 180 מעלות -10 דקות.
מוצאים מהתנור, מניחים להתייצב ומקררים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 8