מנפים ביחד את הקקאו, אבקת הסוכר והמלח בקערה בינונית.
שלב 4
0 דקות
שמים את החלבונים ואת הווניל בקערת מיקסר, ומקציפים במהירות בינונית 4 דקות רק עד לקבלת קצף רך וגמיש (לא יבש).
שלב 5
0 דקות
מקפלים את תערובת הקקאו לתערובת החלבונים ב-3 פעמים. לבסוף, מקפלים פנימה את האגוזים.
שלב 6
0 דקות
לוקחים כפית גדושה מהתערובת, ויוצקים תלוליות עם מרווחים של כ-8 ס"מ ביניהן (העוגיות מתפשטות באפייה) על התבנית.
שלב 7
0 דקות
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-160 מעלות. אופים 11 דקות, עד שנוצרים סדקים קטנים על פני העוגיות והן עדיין קצת רכות למגע (צריך לזכור שעם כל הכנסת תבנית חדשה לתנור, יש קודם להגביר את החום ל-175 מעלות, ולהוריד ל-160 מעלות מיד עם הכנסת התבנית החדשה).
שלב 8
0 דקות
מצננים את העוגיות עם התבנית על רשת צינון מלא ולאחר 15 דקות מחזיקים כל עוגייה בעדינות, מקלפים בזהירות את הנייר (למניעת הידבקות) וממשיכים לצנן.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מחממים תנור ל-175 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
מרפדים תבנית של תנור בנייר אפייה.
שלב 3
מתוך
8
מנפים ביחד את הקקאו, אבקת הסוכר והמלח בקערה בינונית.
שלב 4
מתוך
8
שמים את החלבונים ואת הווניל בקערת מיקסר, ומקציפים במהירות בינונית 4 דקות רק עד לקבלת קצף רך וגמיש (לא יבש).
שלב 5
מתוך
8
מקפלים את תערובת הקקאו לתערובת החלבונים ב-3 פעמים. לבסוף, מקפלים פנימה את האגוזים.
שלב 6
מתוך
8
לוקחים כפית גדושה מהתערובת, ויוצקים תלוליות עם מרווחים של כ-8 ס"מ ביניהן (העוגיות מתפשטות באפייה) על התבנית.
שלב 7
מתוך
8
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-160 מעלות. אופים 11 דקות, עד שנוצרים סדקים קטנים על פני העוגיות והן עדיין קצת רכות למגע (צריך לזכור שעם כל הכנסת תבנית חדשה לתנור, יש קודם להגביר את החום ל-175 מעלות, ולהוריד ל-160 מעלות מיד עם הכנסת התבנית החדשה).
שלב 8
מתוך
8
מצננים את העוגיות עם התבנית על רשת צינון מלא ולאחר 15 דקות מחזיקים כל עוגייה בעדינות, מקלפים בזהירות את הנייר (למניעת הידבקות) וממשיכים לצנן.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0