בקערה גדולה מערבבים (רצוי לערבב עם מזלג או כף עץ): סוכר, סוכר חום, ביצים. לאט לאט מוסיפים את התמציות, ליקר אייריש קרים, מלח וסודה לשתייה. מערבבים כל הזמן.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לאט לאט את הקמח המנופה בהדרגה, וממשיכים לבחוש. לאחר הוספת כל הקמח, מוסיפים את השקדים, פקאן, חמאה מומסת ולבסוף את השוקולדים. הבחישה מעט נוקשה, אבל זה משתלם!
שלב 4
0 דקות
נותנים לעיסה לנוח מעט (כרבע שעה).
שלב 5
0 דקות
מניחים כפית לכל עוגייה (5 ס"מ) מרחק של כ-2 ס"מ בין עוגייה לעוגייה בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 6
0 דקות
אופים בתנור מחומם כ-10 דקות, עד שהעוגיות זהובות מעט, מוציאים כאשר מקבלות צבע יפה וזהוב.
שלב 7
0 דקות
מצננים כדי שלא יתפרקו, ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור לחום 200 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
בקערה גדולה מערבבים (רצוי לערבב עם מזלג או כף עץ): סוכר, סוכר חום, ביצים. לאט לאט מוסיפים את התמציות, ליקר אייריש קרים, מלח וסודה לשתייה. מערבבים כל הזמן.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים לאט לאט את הקמח המנופה בהדרגה, וממשיכים לבחוש. לאחר הוספת כל הקמח, מוסיפים את השקדים, פקאן, חמאה מומסת ולבסוף את השוקולדים. הבחישה מעט נוקשה, אבל זה משתלם!
שלב 4
מתוך
7
נותנים לעיסה לנוח מעט (כרבע שעה).
שלב 5
מתוך
7
מניחים כפית לכל עוגייה (5 ס"מ) מרחק של כ-2 ס"מ בין עוגייה לעוגייה בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 6
מתוך
7
אופים בתנור מחומם כ-10 דקות, עד שהעוגיות זהובות מעט, מוציאים כאשר מקבלות צבע יפה וזהוב.
שלב 7
מתוך
7
מצננים כדי שלא יתפרקו, ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1