המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום 200 מעלות.
בקערה גדולה מערבבים (רצוי לערבב עם מזלג או כף עץ): סוכר, סוכר חום, ביצים. לאט לאט מוסיפים את התמציות, ליקר אייריש קרים, מלח וסודה לשתייה. מערבבים כל הזמן.
מוסיפים לאט לאט את הקמח המנופה בהדרגה, וממשיכים לבחוש. לאחר הוספת כל הקמח, מוסיפים את השקדים, פקאן, חמאה מומסת ולבסוף את השוקולדים. הבחישה מעט נוקשה, אבל זה משתלם!
נותנים לעיסה לנוח מעט (כרבע שעה).
מניחים כפית לכל עוגייה (5 ס"מ) מרחק של כ-2 ס"מ בין עוגייה לעוגייה בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בתנור מחומם כ-10 דקות, עד שהעוגיות זהובות מעט, מוציאים כאשר מקבלות צבע יפה וזהוב.
מצננים כדי שלא יתפרקו, ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1