המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות). מרפדים תבנית בנייר אפייה.
שמים בקערת המערבל את החמאה, שני סוגי הסוכר, המלח, הביצה ותמצית הווניל. מקציפים במהירות גבוהה כשתי דקות, עד שהבלילה מבהירה במקצת.
מערבבים בקערה נפרדת את הקמח והסודה לשתייה. מוסיפים לבלילה ומערבלים במהירות נמוכה, עד שנוצרת עיסה אחידה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס והאגוזים ומערבבים קלות בכף עץ, כדי לפזר אותם בעיסה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאחסנים במקרר כשעה.
יוצרים מהבצק הקר כדורים בקוטר כ-2 ס"מ ומסדרים אותם בתבנית, במרווחים של כ-4 ס"מ זה מזה. מאחסנים את התבנית כעשר דקות במקפיא.
מעבירים את התבנית ישירות לתנור ואופים בין 10 ל-20 דק', רק עד שהעוגיות מזהיבות בשוליהן (לא יותר, כדי שלא יתקשו).
מצננים כחמש דקות בטמפרטורת החדר ומעבירים לכלי אחסון אטום. העוגיות נשמרות כשבוע במקום קריר ויבש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0