המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה גדולה מערבבים יחד את שני סוגי הסוכר.
מוסיפים את החמאה הרכה ומקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרת תערובת אוורירית ובהירה.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, תוך כדי הקצפה בין הוספה להוספה.
מוסיפים את הוניל והמולסה/ דבש ומערבבים היטב.
בקערה נפרדת מערבבים יחד סודה לשתייה, מלח וקמח, ומוסיפים בהדרגה לבלילה המוקצפת. מקפלים בעזרת לקקן.
מוסיפים שוקולד צ'יפס ומעבדים את הבצק רק עד שהוא אחיד.
בעזרת 2 כפיות או כף גלידה קפיצית מסדרים תלוליות בצק על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים 8-10 דקות או עד שהחלק העליון של העוגיה מזהיב.
מוציאים מהתנור ומשאירים את העוגיות דקות ספורות בטמפרטורת החדר להתייצבות.
מעבירים את העוגיות החמימות לרשת צינון וממתינים להצטננות מוחלטת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0