המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור מראש ל-170 מעלות.
מקציפים את המרגרינה (אפשר להמיר את המרגרינה בחצי כוס שמן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם הסוכר.
מוסיפים 2 ביצים אחת אחרי השנייה, וממשיכים לערבב.
כאשר הבלילה חלקה, מוסיפים בהדרגה רבע כוס קקאו ותמצית וניל.
מוסיפים כוס קמח, אבקת אפייה וקורט מלח.
מערבבים היטב, ומוסיפים חצי כוס שוקולד ציפס.
מכניסים את הבלילה למקרר ל-30 דקות.
אחרי שהבלילה קצת קשה, מוציאים מהמקרר וקורצים ממנה עיגולים, ומשטיחים אותם על גבי נייר אפייה.
שמים מעל מעט אבקת סוכר.
מכניסים לתנור ל-10 עד 13 דקות. מוציאים כאשר כל עוד העוגיות רכות.
מחכים עד שהעוגיות יתקררו ויתקשו. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0