המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים בקערה את החמאה ומוסיפים בהדרגה את שני סוגי הסוכ, עד שנוצרת עיסה אחידה.
מערבבים בקערה נפרדת את הקמח עם אבקת האפייה.
מערבבים בקערית נפרדת ביצה עם מעט חלב ותמצית וניל.
מוסיפים את תערובת החמאה לתערובת הביצה ומערבבים עד איחוד תערובות.
מוסיפים קמח ומערבבים עד קבלת בצק.
מוסיפים את נטיפי השוקולד ומערבבים עד שיטמעו בתערובת.
מרפדים תבנית בנייר אפיה, ובעזרת כף יוצקים 6 עוגיות על התבנית במרחק גדול אחד מהשני, כיוון שהעוגיה מתרחבת באפייה.
מכניסים לתנור ואופים כ-16 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0