מחממים בסיר את החלב והסוכר, מערבבים על להבה בינונית עד שהסוכר נמס. מערבבים פנימה את תמצית הוניל ומצננים.
שלב 2
0 דקות
במעבד מזון מעבדים את הקמח והחמאה, רק עד שהחמאה נבלעת והתערובת דומה לפירורי לחם.
שלב 3
0 דקות
תוך כדי פעולת המעבד, מוסיפים את הביצה ויוצקים בהדרגה את תערובת החלב והסוכר.
שלב 4
60 דקות
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-60 דקות .
שלב 5
0 דקות
בינתיים מכינים את המרנג: מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, מוסיפים את האינסטנט פודינג וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף מבריק ויציב.
שלב 6
0 דקות
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק על משטח עם נייר אפייה, מורחים עליו את את הקרם, ואז מגלגלים לצינור ארוך, בזהירות חותכים את השבלולים ליצירת העוגיות.
שלב 7
0 דקות
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, במרחק זה מזה.
שלב 8
12 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות והמרנג נחרך מעט.
שלב 1
מתוך
8
מחממים בסיר את החלב והסוכר, מערבבים על להבה בינונית עד שהסוכר נמס. מערבבים פנימה את תמצית הוניל ומצננים.
שלב 2
מתוך
8
במעבד מזון מעבדים את הקמח והחמאה, רק עד שהחמאה נבלעת והתערובת דומה לפירורי לחם.
שלב 3
מתוך
8
תוך כדי פעולת המעבד, מוסיפים את הביצה ויוצקים בהדרגה את תערובת החלב והסוכר.
שלב 4
מתוך
8
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-60 דקות .
שלב 5
מתוך
8
בינתיים מכינים את המרנג: מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, מוסיפים את האינסטנט פודינג וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף מבריק ויציב.
שלב 6
מתוך
8
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק על משטח עם נייר אפייה, מורחים עליו את את הקרם, ואז מגלגלים לצינור ארוך, בזהירות חותכים את השבלולים ליצירת העוגיות.
שלב 7
מתוך
8
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, במרחק זה מזה.
שלב 8
מתוך
8
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות והמרנג נחרך מעט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0