המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר את החלב והסוכר, מערבבים על להבה בינונית עד שהסוכר נמס. מערבבים פנימה את תמצית הוניל ומצננים.
במעבד מזון מעבדים את הקמח והחמאה, רק עד שהחמאה נבלעת והתערובת דומה לפירורי לחם.
תוך כדי פעולת המעבד, מוסיפים את הביצה ויוצקים בהדרגה את תערובת החלב והסוכר.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-60 דקות .
בינתיים מכינים את המרנג: מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, מוסיפים את האינסטנט פודינג וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף מבריק ויציב.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק על משטח עם נייר אפייה, מורחים עליו את את הקרם, ואז מגלגלים לצינור ארוך, בזהירות חותכים את השבלולים ליצירת העוגיות.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, במרחק זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות והמרנג נחרך מעט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0