המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לבצק: לערבב את כל מרכיבי הבצק וללוש את הבצק בעדינות לקבלת בצק רך ונעים.
להניח בצד למנוחה לכמה דקות עד הכנת המלית.
למלית: להקציף את החלבונים עם הסוכר, להוסיף את הפודינג ולערבב או להמשיך להקציף עד קבלת קרם אחיד.
לחלק את הבצק ל- 6 כדורים, מכל כדור לרדד עלה מלבני דק.
למרוח מהמילוי עד 2 ס"מ לפני השוליים, לגלגל ולחתוך פרוסות ברוחב 2 ס"מ.
לשים בתבנית עם נייר אפיה בצד החתוך במרחק זה מזה (תופח) ולאפות בחום 180 מעלות עד שישחימו קלות.
להוציא לאחר הצטננות ולפזר אבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0