המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-180°, מניחים ניר אפיה בתבנית תנור.
מנפים את הקמח, אבקת האפיה, הקינמון והמלח לקערה, מניחים בצד.
מקציפים את החמאה (ניתן להמיר אותה במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם הסוכר החום והלבן כ-3 דקות לתערובת אורירית.
מוסיפים את הביצים ומקציפים עוד דקה.
מוסיפים את תערובת הקמח, הקוואקר, הצימוקים והאגוזים ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצרים כדורים בקוטר 5 ס"מ ומניחים במרווחים על נייר האפיה, משטחים מעט.
מכניסים לאפיה של כ-20 דק' או עד ששולי העוגיות משחימים, מוציאים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0