מחממים את התנור ל-180°, מניחים ניר אפיה בתבנית תנור.
שלב 2
0 דקות
מנפים את הקמח, אבקת האפיה, הקינמון והמלח לקערה, מניחים בצד.
שלב 3
3 דקות
מקציפים את החמאה (ניתן להמיר אותה במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם הסוכר החום והלבן כ-3 דקות לתערובת אורירית.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הביצים ומקציפים עוד דקה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את תערובת הקמח, הקוואקר, הצימוקים והאגוזים ומערבבים לתערובת אחידה.
שלב 6
0 דקות
יוצרים כדורים בקוטר 5 ס"מ ומניחים במרווחים על נייר האפיה, משטחים מעט.
שלב 7
0 דקות
מכניסים לאפיה של כ-20 דק' או עד ששולי העוגיות משחימים, מוציאים מיד.
שלב 1
מתוך
7
מחממים את התנור ל-180°, מניחים ניר אפיה בתבנית תנור.
שלב 2
מתוך
7
מנפים את הקמח, אבקת האפיה, הקינמון והמלח לקערה, מניחים בצד.
שלב 3
מתוך
7
מקציפים את החמאה (ניתן להמיר אותה במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם הסוכר החום והלבן כ-3 דקות לתערובת אורירית.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את הביצים ומקציפים עוד דקה.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את תערובת הקמח, הקוואקר, הצימוקים והאגוזים ומערבבים לתערובת אחידה.
שלב 6
מתוך
7
יוצרים כדורים בקוטר 5 ס"מ ומניחים במרווחים על נייר האפיה, משטחים מעט.
שלב 7
מתוך
7
מכניסים לאפיה של כ-20 דק' או עד ששולי העוגיות משחימים, מוציאים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0