המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הבצק: ממיסים שמרים, מים וסוכר ומניחים בצד לעשר דקות, עד לתסיסה.
מעבדים קמח עם תערובת השמרים, ביצה, חלמונים ומרגרינה במיקסר עם וו לישה, עד לקבלת בצק חלק. מניחים לבצק כ-רבע שעה.
מכינים את המלית: מקציפים חלבונים וסוכר בהדרגה, עד קבלת קצף אחיד ומבריק. מוסיפים קפה ומקציפים קצרות.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מרכיבים את העוגה ואופים: מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק לריבוע בגודל התבנית. משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה, ומניחים בתחתית שכבת בצק ראשונה. מורחים על הבצק כשליש מהקצף. מכסים בבצק ומורחים קצף, כך שמתקבל סנדוויץ' של 4 שכבות בצק ובתוכו 3 שכבות קצף.
מברישים את שכבת הבצק העליונה בביצה טרופה. אפשר לייצור דוגמה על הבצק על ידי חריצתו במזלג בצורת זיגזג.
אופים כ-30 דקות, עד להזהבה.
מצננים לחלוטין ופורסים לעוגיות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0