המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת מיקסר שמים את הקמח, סוכר, אבקת אפיה ומלח ומערבבים מעט, מוסיפים את החלב והשמן ולשים למשך 5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
מכסים במגבת ושמים במקום חמים להתפחה.
מקמחים משטח עבודה, שמים את הבצק ומרדדים לעובי של 5 מ"מ לצורת מלבן, זורים מעל את ההל הטחון וחותכים לרוחב 5 רצועות ולאורך 10 רצועות שוות כך שיצאו לנו 50 ריבועים שווים.
על כל ריבוע שמים חצי תמר ומגלגלים, שמים בתבנית מלבנית משומנת עם רווח של 1/4 ס"מ אחד מהשני,
מכסים במגבת ומכניסים למקרר למשך שעה להתפחה.
מערבבים את החלמון עם תמצית הוניל, מורחים את המאפה וזורים שומשום.
מכניסים לתנור מחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות,
מוצאים מהתנור ובעודם חמים יוצקים על המאפים סירופ מייפל או דבש לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0