בקערת מיקסר שמים את הקמח, סוכר, אבקת אפיה ומלח ומערבבים מעט, מוסיפים את החלב והשמן ולשים למשך 5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
שלב 2
0 דקות
מכסים במגבת ושמים במקום חמים להתפחה.
שלב 3
0 דקות
מקמחים משטח עבודה, שמים את הבצק ומרדדים לעובי של 5 מ"מ לצורת מלבן, זורים מעל את ההל הטחון וחותכים לרוחב 5 רצועות ולאורך 10 רצועות שוות כך שיצאו לנו 50 ריבועים שווים.
שלב 4
0 דקות
על כל ריבוע שמים חצי תמר ומגלגלים, שמים בתבנית מלבנית משומנת עם רווח של 1/4 ס"מ אחד מהשני,
שלב 5
0 דקות
מכסים במגבת ומכניסים למקרר למשך שעה להתפחה.
שלב 6
0 דקות
מערבבים את החלמון עם תמצית הוניל, מורחים את המאפה וזורים שומשום.
שלב 7
15 דקות
מכניסים לתנור מחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות,
שלב 8
0 דקות
מוצאים מהתנור ובעודם חמים יוצקים על המאפים סירופ מייפל או דבש לפי הטעם.
שלב 1
מתוך
8
בקערת מיקסר שמים את הקמח, סוכר, אבקת אפיה ומלח ומערבבים מעט, מוסיפים את החלב והשמן ולשים למשך 5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
שלב 2
מתוך
8
מכסים במגבת ושמים במקום חמים להתפחה.
שלב 3
מתוך
8
מקמחים משטח עבודה, שמים את הבצק ומרדדים לעובי של 5 מ"מ לצורת מלבן, זורים מעל את ההל הטחון וחותכים לרוחב 5 רצועות ולאורך 10 רצועות שוות כך שיצאו לנו 50 ריבועים שווים.
שלב 4
מתוך
8
על כל ריבוע שמים חצי תמר ומגלגלים, שמים בתבנית מלבנית משומנת עם רווח של 1/4 ס"מ אחד מהשני,
שלב 5
מתוך
8
מכסים במגבת ומכניסים למקרר למשך שעה להתפחה.
שלב 6
מתוך
8
מערבבים את החלמון עם תמצית הוניל, מורחים את המאפה וזורים שומשום.
שלב 7
מתוך
8
מכניסים לתנור מחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות,
שלב 8
מתוך
8
מוצאים מהתנור ובעודם חמים יוצקים על המאפים סירופ מייפל או דבש לפי הטעם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0