המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במיקסר, בעזרת וו גיטרה, מערבבים את הסוכר והשמן עם המרגרינה (ניתן להמיר אותה בחמאה באותה כמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), במהירות איטית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצה אחת ומיד לאחר מכן את שאר החומרים היבשים: קמח תופח, שקדים פורסים וקליפת תפוז מגוררת. ממשיכים לערבב במהירות איטית עד שמתקבל בצק אחיד.
מחלקים את הבצק ל-5 חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס"מ.
את הגלילים עוטפים בניילון נצמד, מניחים ע"ג משטח ומכניסים למקרר למשך 120 דקות. (אפשר גם למקפיא)
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מוציאים גליל אחר גליל ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ בעזרת סכין חלקה ללא שיניים ומסדרים את העוגיות על גבי תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
אופים את העוגיות במשך כ-13 דקות ומקררים בטמפרטורת החדר ואורזים בכלי אטום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0