המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את החמאה והסוכר בקערת המערבל ומקציפים כ-4 דק', עד שהחמאה והסוכר מתאחדים לקרם אחיד.
מערבבים בנפרד את הקמח, המלח, אבקת האפייה והקינמון. מוסיפים לחמאה ומערבלים היטב במהירות נמוכה. מוסיפים את השקדים ומערבבים בכף עץ.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. יוצרים מכל חלק "נקניק" בקוטר 2 ס"מ ומיישרים לו את הדפנות לצורת מרובע. עוטפים בנייר נצמד ומקפיאים שעה לפחות, או עד כחודש.
מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות). מרפדים תבניות בנייר אפייה.
חותכים את הבצק לפרוסות מרובעות בעובי חצי ס"מ. מסדרים את הפרוסות בתבניות ואופים 10-12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות. העוגיות נשמרות בכלי אטום שבוע לפחות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0