מוסיפים חמאה ותמצית וניל ומפוררים בקצות האצבעות לתערובת במרקם של גריסים . מאחדים לבצק , אוספים לכדורים , מקמחים קלות את פני הכדור ומצננים חצי שעה במקרר.
שלב 3
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 4
0 דקות
קורעים פיסות קטנות מהבצק ומגלגלים לכדור בקוטר 3 ס"מ . בעזרת האגודל יוצרים גומה במרכז כל כדור וחורצים סימנים בשוליו בעזרת מזלג.
שלב 5
0 דקות
מסדרים את העוגיות תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים רבע שעה . העוגיות צריכות להישאר בהירות.
שלב 6
0 דקות
כשהעוגיות עדין חמות מפזרים עליהן בנדיבות אבקת סוכר . ומניחים להן להתקרר ומאחסנים בכלי אטום.
שלב 1
מתוך
6
מערבבים בקערה קמח , סוכר , מלח ושקדים.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים חמאה ותמצית וניל ומפוררים בקצות האצבעות לתערובת במרקם של גריסים . מאחדים לבצק , אוספים לכדורים , מקמחים קלות את פני הכדור ומצננים חצי שעה במקרר.
שלב 3
מתוך
6
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 4
מתוך
6
קורעים פיסות קטנות מהבצק ומגלגלים לכדור בקוטר 3 ס"מ . בעזרת האגודל יוצרים גומה במרכז כל כדור וחורצים סימנים בשוליו בעזרת מזלג.
שלב 5
מתוך
6
מסדרים את העוגיות תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים רבע שעה . העוגיות צריכות להישאר בהירות.
שלב 6
מתוך
6
כשהעוגיות עדין חמות מפזרים עליהן בנדיבות אבקת סוכר . ומניחים להן להתקרר ומאחסנים בכלי אטום.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0