המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הבצק: מערבבים במעבד מזון את אבקת השקדים ביחד עם אבקת הסוכר עד לקבלת אבקה דקה במיוחד, מעבירי את האבקה דרך מסננת.
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים במהירות בינונית את החמאה במשך 3 דקות עד שהיא ללא גושים.
מוסיפים את אבקת השקדים והסוכר בשלוש נגלות תוך כדי ערבוב מתמיד במהירות איטית, כדי שהאבקות לא יתפזרו מחוץ למיקסר.
מוסיפים את החלב, ויתרת החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, התערובת צריכה להיות מעט רכה.
בעזרת כפית לוקחים מן התערובת ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה, ומשטחים את העוגיות עם גב הכפית. קוטר העוגייה הוא ארבעה ס"מ מקסימום.
ממשיכים להכין את שאר העוגיות, כשהמרווחים בין אחת לשנייה הם שני ס"מ. מפזרים את הסוכר והקינמון מעל העוגיות.
אופים ב-180 מעלות כ-12 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0