שמים בקערה את המרגרינה אחרי שהמסנו אותה, מוסיפים את השמן, המים, אבקת אפיה וסוכר וניל. מוסיפים בהדרגה את הקמח עד שהבצק מפסיק להיות דביק. לא חייבים להשתמש בכל הקמח.
שלב 2
0 דקות
לשים את כל המצרכים טוב טוב, נותנים לבצק לנוח כרבע שעה , לא צריך לכסות אותו.
שלב 3
0 דקות
חוצים את הבצק לשני כדורים שווים, מרדדים כל כדור על משטח מקומח.
שלב 4
0 דקות
מורחים את ממרח התמרים, מפזרים את אגוזי המלך ומגלגלים לרולדה.
שלב 5
30 דקות
אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
שלב 6
0 דקות
כשהרולדות מוכנות, נותנים להן להתקרר כעשר דקות, חותכים לפרוסות דקות ומפזרים אבקת סוכר.
שלב 1
מתוך
6
שמים בקערה את המרגרינה אחרי שהמסנו אותה, מוסיפים את השמן, המים, אבקת אפיה וסוכר וניל. מוסיפים בהדרגה את הקמח עד שהבצק מפסיק להיות דביק. לא חייבים להשתמש בכל הקמח.
שלב 2
מתוך
6
לשים את כל המצרכים טוב טוב, נותנים לבצק לנוח כרבע שעה , לא צריך לכסות אותו.
שלב 3
מתוך
6
חוצים את הבצק לשני כדורים שווים, מרדדים כל כדור על משטח מקומח.
שלב 4
מתוך
6
מורחים את ממרח התמרים, מפזרים את אגוזי המלך ומגלגלים לרולדה.
שלב 5
מתוך
6
אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
שלב 6
מתוך
6
כשהרולדות מוכנות, נותנים להן להתקרר כעשר דקות, חותכים לפרוסות דקות ומפזרים אבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0