המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. משמנים תבנית עגולה 26 ס"מ.
מכינים את העוגה: מעבירים את הסוכר והחלמונים והיין והמלח לקערה גדולה ולערבב היטב.
בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפיה, קפה נמס, קוקוס, אגוזים קצוצים גס ושוקולד מגורר עד תערובת אחידה
להוסיף את תערובת הקמח לתערובת החלמונים ולערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מקציפים את החלבונים כאשר נוצר קצף לבן להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש. מוסיפים בהדרגה את הקצף לתערובת בתנועות קיפול עד תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית אפיה 26 משומנת.
אופים בתנור מחומם במשך 50-60 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
מייד כשהעוגה יוצאת מהתנור יוצקים את הקפה המוכן על כל העוגה באופו שווה.
הציפוי: מקציפיים את השמנת המתוקה עם הסוכר ומורחים את הקצפת על העוגה.
מכסים ומעבירים למקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0