המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום נמוך של 160 מעלות.
משמנים תבנית קפיצית בקוטר 24-26 ס"מ ומניחים על הבסיס נייר אפייה.
מקציפים את החלבונים לקצף רך.
מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד שהקצף מוצק ומבריק.
מערבבים את הקקאו עם החמאה המומסת והחלמונים.
מוסיפים אגוזים טחונים, קמח מצה ותמצית וניל.
מקפלים בזהירות את קצף החלבונים עם תערובת האגוזים. מוסיפים בכל פעם חלק מהקצף ומערבבים בכף עץ, עד שכולו נבלע בתערובת.
מעבירים את התערובת לתבנית ואופים 20 דקות.
מגבירים את חום התנור ל-180 מעלות וממשיכים לאפות 20 דקות נוספות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
מצננים על רשת מתכת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0