מקלפים את האגסים ומוציאים את הגלעינים. פורסים לפרוסות דקות ומשרים בערק כשעה.
שלב 2
5 דקות
מניחים בקערת המיקסר את הביצים והסוכר ומקציפים 5 דקות, עד שהתערובת תפוחה ובהירה, מוסיפים את השמנת החמוצה והחמאה וממשיכים לערבל עוד דקה. בסוף מוסיפים את הקמח, ושאר התבלינים לערבול קצר ביותר, עד שהתערובת חלקה ואחידה.
שלב 3
0 דקות
מפסיקים את פעולת המיקסר ומקפלים את פרוסות האגסים לתוך התערובת (כולל הערק שבצלחת).
שלב 4
0 דקות
מורחים תבנית קפיצית 26 או שתי תבניות אינגליש קייק בחמאה ובוזקים לתוכה סוכר, כך שחלקה הפנימי של התבנית יהיה מצופה לגמרי בסוכר.
שלב 5
0 דקות
יוצקים אל התבנית את התערובת.
שלב 6
0 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך כ45 דק'-שעה, עד שהעוגה יציבה.
שלב 7
0 דקות
לפני ההגשה, מפזרים מעט אבקת סוכר על העוגה.
שלב 1
מתוך
7
מקלפים את האגסים ומוציאים את הגלעינים. פורסים לפרוסות דקות ומשרים בערק כשעה.
שלב 2
מתוך
7
מניחים בקערת המיקסר את הביצים והסוכר ומקציפים 5 דקות, עד שהתערובת תפוחה ובהירה, מוסיפים את השמנת החמוצה והחמאה וממשיכים לערבל עוד דקה. בסוף מוסיפים את הקמח, ושאר התבלינים לערבול קצר ביותר, עד שהתערובת חלקה ואחידה.
שלב 3
מתוך
7
מפסיקים את פעולת המיקסר ומקפלים את פרוסות האגסים לתוך התערובת (כולל הערק שבצלחת).
שלב 4
מתוך
7
מורחים תבנית קפיצית 26 או שתי תבניות אינגליש קייק בחמאה ובוזקים לתוכה סוכר, כך שחלקה הפנימי של התבנית יהיה מצופה לגמרי בסוכר.
שלב 5
מתוך
7
יוצקים אל התבנית את התערובת.
שלב 6
מתוך
7
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך כ45 דק'-שעה, עד שהעוגה יציבה.
שלב 7
מתוך
7
לפני ההגשה, מפזרים מעט אבקת סוכר על העוגה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0