המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את האטריות יחד עם החמאה והסוכר, על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהאיטריות זהובות. מצננים.
מקציפים במיקסר את כל החומרים לקרם עד שמתקבל קצף יציב.
מרכיבים את העוגה: משטחים בתבנית קוטר 26/28 מחצית מכמות האיטריות, מכסים בקרם הוניל ומעל מפזרים את מחצית האיטריות שנותרה. מקררים לילה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0