המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל מצרכי העוגה בקערה לתערובת אחידה.
משטחים בתבנית 26 עגולה משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-20 דקות, עד להזהבה.
מכינים את הג'לי לפי ההוראות ע"ג האריזה.
יוצקים את נוזלי שימורי האננס ע"ג העוגה, מפזרים את חתיכות האננס ויוצקים מעל את הג'לי.
מכסים בזהירות ומקררים לילה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0