מקציפים ביחד: כוס חלב, שמנת מתוקה, אינסטנט וניל ו-6 כפות סוכר. כאשר מתקבלת מסה יציבה מוסיפים את מיכל הגבינה, מערבבים ומכניסים למקרר לרבע שעה לפחות.
שלב 2
0 דקות
לוקחים את חבילת הביסקוויטים וכוס החלב. שופכים את החלב לצלוחית. טובלים ביסקווט אחר ביסקוויט ומסדרים במגש.
שלב 3
0 דקות
מוציאים את המסה מהמקרר, ומורחים על הביסקוויטים כ-1/3 מהמסה.
שלב 4
0 דקות
כך מסדרים כ-3 שכבות של ביסקוויטים וכ-3 שכבות של המסה.
שלב 5
0 דקות
לאחר מכן, מרתיחים את הציפוי (צריך להתקבל ציפוי סמיך מאוד).
שלב 6
0 דקות
שופכים את הציפוי כאשר הוא חם על העוגה, ומכניסים מיד למקרר לקירור של שעתיים לפחות.
שלב 7
0 דקות
טיפים\שדרוגים: ניתן להשתמש בגבינה פחות שמנה (למשל 5%). מי שאוהב פחות מתוק, יכול לשים 4 כפות סוכר ולא 6 במסה, אך לא פחות. ניתן כמובן להשתמש באינסטנט שוקולד ובביסקוויטים לבנים. במקום הציפוי ניתן לגרד שוקולד מריר, אך זה לא יוצא אותו דבר הציפוי נותן טעם מיוחד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מקציפים ביחד: כוס חלב, שמנת מתוקה, אינסטנט וניל ו-6 כפות סוכר. כאשר מתקבלת מסה יציבה מוסיפים את מיכל הגבינה, מערבבים ומכניסים למקרר לרבע שעה לפחות.
שלב 2
מתוך
7
לוקחים את חבילת הביסקוויטים וכוס החלב. שופכים את החלב לצלוחית. טובלים ביסקווט אחר ביסקוויט ומסדרים במגש.
שלב 3
מתוך
7
מוציאים את המסה מהמקרר, ומורחים על הביסקוויטים כ-1/3 מהמסה.
שלב 4
מתוך
7
כך מסדרים כ-3 שכבות של ביסקוויטים וכ-3 שכבות של המסה.
שלב 5
מתוך
7
לאחר מכן, מרתיחים את הציפוי (צריך להתקבל ציפוי סמיך מאוד).
שלב 6
מתוך
7
שופכים את הציפוי כאשר הוא חם על העוגה, ומכניסים מיד למקרר לקירור של שעתיים לפחות.
שלב 7
מתוך
7
טיפים\שדרוגים: ניתן להשתמש בגבינה פחות שמנה (למשל 5%). מי שאוהב פחות מתוק, יכול לשים 4 כפות סוכר ולא 6 במסה, אך לא פחות. ניתן כמובן להשתמש באינסטנט שוקולד ובביסקוויטים לבנים. במקום הציפוי ניתן לגרד שוקולד מריר, אך זה לא יוצא אותו דבר הציפוי נותן טעם מיוחד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0