המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים ביחד: כוס חלב, שמנת מתוקה, אינסטנט וניל ו-6 כפות סוכר. כאשר מתקבלת מסה יציבה מוסיפים את מיכל הגבינה, מערבבים ומכניסים למקרר לרבע שעה לפחות.
לוקחים את חבילת הביסקוויטים וכוס החלב. שופכים את החלב לצלוחית. טובלים ביסקווט אחר ביסקוויט ומסדרים במגש.
מוציאים את המסה מהמקרר, ומורחים על הביסקוויטים כ-1/3 מהמסה.
כך מסדרים כ-3 שכבות של ביסקוויטים וכ-3 שכבות של המסה.
לאחר מכן, מרתיחים את הציפוי (צריך להתקבל ציפוי סמיך מאוד).
שופכים את הציפוי כאשר הוא חם על העוגה, ומכניסים מיד למקרר לקירור של שעתיים לפחות.
טיפים\שדרוגים: ניתן להשתמש בגבינה פחות שמנה (למשל 5%). מי שאוהב פחות מתוק, יכול לשים 4 כפות סוכר ולא 6 במסה, אך לא פחות. ניתן כמובן להשתמש באינסטנט שוקולד ובביסקוויטים לבנים. במקום הציפוי ניתן לגרד שוקולד מריר, אך זה לא יוצא אותו דבר הציפוי נותן טעם מיוחד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0