המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר על להבה נמוכה את השוקולד והמחמאה על אש נמוכה עד שהתערובת נמסה ומניחים בצד.
בקערת המערבל מקציפים חלבונים עם כוס סוכר עד לקצף יציב.
את החלמונים מוסיפים לתערובת השוקולד, מערבבים ומוספים את הברנדי.
מוסיפים את תערובת הקצף של הביצים לתערובת השוקולד ומערבבים.
מוסיפים את האגוזים הקצוצים.
שופכים את החלב לקערה קטנה מוספים את ליקר השוקולד או ליקר הקפה, טובלים את הביסקוויטים בחלב.
לוקחים תבנית מרובעת ומסדרים עליה שכבה אחת של הביסקוויטים.
מורחים מעל את מוס השוקולד וכך עושים עם עוד שתי שכבות של הביסקוויטים ומוס.
לשכבה האחרונה של הביסקוויטים: לוקחים שמנת מתוקה עם 2 כפות אבקת סוכר ומקציפים לקרם
מורחים את הקצפת על שכבת הביסקוויטים האחרונה.
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכמה שעות טובות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0