המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טובלים את הביסקוויטים אחד אחד בחלב ומסדרים בתבנית עד שכל התחתית מכוסה.
מערבבים פודינג שוקולד עם מיכל של שמנת מתוקה עד לתערובת אחידה (אם זה יותר מדי סמיך ניתן להוסיף כוס חלב כך שזה יהפוך לקרם).
למרוח את הקרם מעל הביסקוויטים, ולטבול שוב ביסקוויטים בחלב ולסדר מעל שכבת הפודינג בתבנית עד שכל השכבה מכוסה ביסקוויטים.
לערבב פודינג וניל עם שמנת ולמרוח מעל שכבת הביסקוויטים לסדר שזה ייראה יפה ולצנן שעה במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0