המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים שמנת עם פודינג וסוכר, עד לקבלת קרם יציב.
מחלקים את הקרם ל-3 חלקים שווים. לחלק אחד, מוסיפים שוקולד מריר מומס, ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. באותו אופן מערבבים שוקולד חלב ולבן לשני החלקים הנותרים.
מסדרים ביסקוויטים בתבנית, ומרטיבים מעט בחלב. מכניסים את שלושת הקרמים לשקיות זילוף, ומזלפים תלוליות על שכבת הביסקוויטים. מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת, ומזלפים מעליה שוב משלושת הקרמים. שומרים בקירור.
לקינוח אישי כמו בתמונה, מקפיאים את הקרמים בתבנית סיליקון כדורים, מחלצים ומסדרים בין השכבות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0