מערבבים את הביסקוויטים המרוסקים עם החמאה. מהדקים לתחתית תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ (זו המומלצת, אבל גם מרובעות או עגולות קטנות או גדולות יותר תעבודנה), מהדקים לתחתית בלבד (לא לדפנות) בעזרת כף ומניחים במקרר.
שלב 2
0 דקות
מקציפים 1.5 חבילות של שמנת, עד לקבלת קצפת סמיכה.
שלב 3
0 דקות
מעבדים את הגבינה והסוכר למחית חלקה לגמרי. מקפלים פנימה את הקצפת.
שלב 4
0 דקות
שוברים את עוגיות האוראו לחתיכות די קטנות (שימו לב: לא לרסק! רק לשבור). מערבבים לתוך תערובת השמנת-קצפת, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 5
0 דקות
יוצקים את התערובת לתבנית העוגה, מעל תחתית הביסקוויטים. מכסים ומניחים במקפיא לארבע שעות לפחות (ועדיף לילה שלם).
שלב 6
5 דקות
הכנת הציפוי: מביאים את חצי חבילת השמנת הנותרת לרתיחה עדינה בסיר קטן, ומסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד וממתינים כ-5 דקות.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים את הווניל ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לגמרי. יוצקים על העוגה ומחזירים למקפיא לעוד ארבע שעות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מערבבים את הביסקוויטים המרוסקים עם החמאה. מהדקים לתחתית תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ (זו המומלצת, אבל גם מרובעות או עגולות קטנות או גדולות יותר תעבודנה), מהדקים לתחתית בלבד (לא לדפנות) בעזרת כף ומניחים במקרר.
שלב 2
מתוך
7
מקציפים 1.5 חבילות של שמנת, עד לקבלת קצפת סמיכה.
שלב 3
מתוך
7
מעבדים את הגבינה והסוכר למחית חלקה לגמרי. מקפלים פנימה את הקצפת.
שלב 4
מתוך
7
שוברים את עוגיות האוראו לחתיכות די קטנות (שימו לב: לא לרסק! רק לשבור). מערבבים לתוך תערובת השמנת-קצפת, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 5
מתוך
7
יוצקים את התערובת לתבנית העוגה, מעל תחתית הביסקוויטים. מכסים ומניחים במקפיא לארבע שעות לפחות (ועדיף לילה שלם).
שלב 6
מתוך
7
הכנת הציפוי: מביאים את חצי חבילת השמנת הנותרת לרתיחה עדינה בסיר קטן, ומסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד וממתינים כ-5 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מוסיפים את הווניל ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לגמרי. יוצקים על העוגה ומחזירים למקפיא לעוד ארבע שעות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0