המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרפדים את התבנית בניילון נצמד או בנייר אפייה.
שוטפים את הלימונים ומייבשים אותם. מגררים את הקליפה שלהם (החלק הצהוב בלבד) ושומרים את הגרידה בצד. סוחטים את הלימונים.
מקציפים את השמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים לקערה את החלב המרוכז ואת מיץ הלימון ומערבבים שוב, עד שמתקבל קרם אחיד וסמיך במרקם קטיפתי.
מניחים בתבנית שכבה של עוגיות, מורחים בקרם בנדיבות, וממשיכים ליצור שכבות נוספות של עוגיות וקרם. מסיימים בשכבה של קרם ומפזרים עליה את גרידת הלימון.
אפשר לקשט את העוגה בכל דבר שאוהבים, למשל שוקולד מגורר (חלב, מריר לבן), שקדים או אגוזים קצוצים, שבבי קוקוס או סוכריות צבעוניות
מכסים את התבנית בניילון נצמד ומקררים במשך לילה שלם. מומלץ ביותר שלא לוותר על שלב קירור העוגה במשך לילה. היא צריכה זמן כדי להגיע למרקם הרך הרצוי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0