לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים יחד את כל מרכיבי קרם הגבינה - 3 גביעי גבינה לבנה, מיכל שמנת מתוקה, 2 אינסטנט פודינגג, חצי כוס סוכר וחצי כוס חלב.
טובלים את הפתי בר בחלב ומסדרים בתבנית (תבנית מלבנית בגודל של 30*20 ס"מ).
מורחים שכבת קרם גבינה על הפתי בר.
מסדרים שכבה נוספת של פתי בר טבול בחלב ומורחים בשכבת קרם נוספת.
חוזרים על הפעולה עד לגמר המרכיבים, כך שהשכבה העליונה היא של קרם הגבינה.
ממיסים יחד את השמנת והשוקולד על הגז או במיקרוגל.
יוצקים מעל העוגה.
מכניסים את העוגה למקרר עד להתייצבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 7