לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
אפשר סרטונים
עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה
(28)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
נוסטלגיה נעימה וטעימה של שכבות של פתי בר, קרם גבינה וציפוי גנאש שוקולד
מקציפים יחד את כל מרכיבי קרם הגבינה - 3 גביעי גבינה לבנה, מיכל שמנת מתוקה, 2 אינסטנט פודינגג, חצי כוס סוכר וחצי כוס חלב.
שלב 2
5 דקות
טובלים את הפתי בר בחלב ומסדרים בתבנית (תבנית מלבנית בגודל של 30*20 ס"מ).
שלב 3
0 דקות
מורחים שכבת קרם גבינה על הפתי בר.
שלב 4
0 דקות
מסדרים שכבה נוספת של פתי בר טבול בחלב ומורחים בשכבת קרם נוספת.
שלב 5
0 דקות
חוזרים על הפעולה עד לגמר המרכיבים, כך שהשכבה העליונה היא של קרם הגבינה.
שלב 6
0 דקות
ממיסים יחד את השמנת והשוקולד על הגז או במיקרוגל.
שלב 7
0 דקות
יוצקים מעל העוגה.
שלב 8
0 דקות
מכניסים את העוגה למקרר עד להתייצבות.
שלב 1
מתוך
8
מקציפים יחד את כל מרכיבי קרם הגבינה - 3 גביעי גבינה לבנה, מיכל שמנת מתוקה, 2 אינסטנט פודינגג, חצי כוס סוכר וחצי כוס חלב.
שלב 2
מתוך
8
טובלים את הפתי בר בחלב ומסדרים בתבנית (תבנית מלבנית בגודל של 30*20 ס"מ).
שלב 3
מתוך
8
מורחים שכבת קרם גבינה על הפתי בר.
שלב 4
מתוך
8
מסדרים שכבה נוספת של פתי בר טבול בחלב ומורחים בשכבת קרם נוספת.
שלב 5
מתוך
8
חוזרים על הפעולה עד לגמר המרכיבים, כך שהשכבה העליונה היא של קרם הגבינה.
שלב 6
מתוך
8
ממיסים יחד את השמנת והשוקולד על הגז או במיקרוגל.
שלב 7
מתוך
8
יוצקים מעל העוגה.
שלב 8
מתוך
8
מכניסים את העוגה למקרר עד להתייצבות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
7
א
אביגיל
כן
ג
גבי רוזנוולד
מאד.קל ונפלא
מערכת בישולים
תודה, שמחים שאהבת 🌸
ד
דפנה
אהבתיאתזהאניאוהבתפתיברדד
י
יהיר
חיבים להכין
מערכת בישולים
חייבים, היא באמת מעולה
פ
פלג
אני עדיין לא הכנתי אבל אני חושב שזה יצא טעים
מערכת בישולים
היא מאוד טעימה, יום מקסים
י
יהיר
מעולה
מערכת בישולים
תודה ויום מקסים
י
ירין
חייבת להגיד קודם כל שהמתכון מעולה והעוגה ממש טעימה!
אך המתכון עצמו לדעתי לא מספיק מפורט, בהנחה שלא כל אחד יודע דברים שקצת מובנים מאליו בהכנה אבל לדעתי כן צריכים להיות מצויינים כמו איך לזהות כשהקצפת מונה ועל איזו מהירות לעשות אותה, המלצה על איך להמיס את השוקולד במיקרו (כמו בפולסעם של 30 שניות) וכו...
מערכת בישולים
היי ירין, תודה רבה. ניקח את ההערה לתשומת ליבנו. את גם מוזמנת להתייעץ לגבי מתכונים במדיות השונות של בישולים. יום מקסים
הערות 7