המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכין בקערה כוס קפה, מאבקת נס קפה וכפית סוכר.
לטבול את הביסקוויטים בקפה.
לסדר מחצית מהם בתחתית תבנית מרובעת.
להמיס את החמאה והשקולד. להוסיף חלמונים וקוניאק ולערבב.
להקציף את החלבונים לקצף חזק ללא סוכר.
לערבב את שתי התערובות. להוסיף את האגוזים.
לשפוך את התערובת על הביסקוויטים. להניח את המחצית השניה של הביסקוויטים.
להקציף שמנת מתוקה, אבקת פודינג וניל וכף חלב.
לשפוך על השכבה השניה של הביסקוויטים.
לפזר מעל שוקולד מגורד ואגוזים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0