המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במעבד מזון שמים כוס חלב, שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג, ומקציפים עד לקבלת קרם סמיך.
שמים בתבנית שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב מסודרים אחד ליד השני בלי רווחים.
שופכים את הקרם, ושמים עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב מסודרים זה ליד זה.
כך שכבה אחר שכבה, כשהשכבה האחרונה היא קרם.
מגרדים מעל שוקולד.
מקררים במקרר כמה שעות ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1