המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את השמנת מתוקה ומוסיפים את שאר החומרים עד לקבלת קרם חלק.
טובלים את הביסקוויטים בצלחת עם חלב, ומסדרים שתי שכבות בתחתית תבנית בינונית.
שופכים חלק מהקרם, ומניחים שוב שכבה נוספת של ביסקוויטים. אחר כך ממשיכים לעוד שני שכבות של ביסקוויטים.
קרם אפשרי- לגרד מעל הקרם שוקולד. מכניסים את העוגה למקרר למספר שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0