המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה כוס חלב וכפית של נס קפה, טובלים את הפתי-בר ומסדרים בתוך תבנית.
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה.
מורחים חצי מהקרם על הפתי-בר.
טובלים שוב פתי-בר בחלב, ומניחים על שכבת הקצפת.
מורחים את יתרת הקצפת.
מגררים את השוקולד ומפזרים על שכבת הקרם. *ניתן לגרד במקום השוקולד המריר שוקולד חלב. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מקפיאים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0