טובלים ביסקויטים בקפה במהירות ומניחים בתבנית עד שכולה מרוצפת.
שלב 3
0 דקות
בקערה שמים אינסטנט פודינג וניל, כוס חלב ושמנת מתוקה אחת ומקציפים עד לקבלת קצף נוקשה.
שלב 4
0 דקות
שופכים על שכבת הביסקויטים ומשטחים בעזרת מרית.
שלב 5
0 דקות
חוזרים על טבילת הביסקוטים בקפה ומניחים שכבה מעל פודינג הוניל.
שלב 6
0 דקות
מכינים את הפודינג השוקולד באותה דרך ושוב מרצפים מעל בביסקויטים טבולים בקפה.
שלב 7
0 דקות
הציפוי: על אש קטנה מאוד שמים את הקקאו, סוכר, מים ותמצית רום ומערבבים עד שהסוכר נמס.
שלב 8
5 דקות
מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה (אפשר להמיר את החמאה במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומערבבים עד שהיא נמסה לחלוטין.
שלב 9
0 דקות
שופכים על פני העוגה ומכניסים למקרר לכמה שעות (עדיף לילה שלם).
שלב 1
מתוך
9
מערבבים את הקפה במים ושמים בקערה קטנה.
שלב 2
מתוך
9
טובלים ביסקויטים בקפה במהירות ומניחים בתבנית עד שכולה מרוצפת.
שלב 3
מתוך
9
בקערה שמים אינסטנט פודינג וניל, כוס חלב ושמנת מתוקה אחת ומקציפים עד לקבלת קצף נוקשה.
שלב 4
מתוך
9
שופכים על שכבת הביסקויטים ומשטחים בעזרת מרית.
שלב 5
מתוך
9
חוזרים על טבילת הביסקוטים בקפה ומניחים שכבה מעל פודינג הוניל.
שלב 6
מתוך
9
מכינים את הפודינג השוקולד באותה דרך ושוב מרצפים מעל בביסקויטים טבולים בקפה.
שלב 7
מתוך
9
הציפוי: על אש קטנה מאוד שמים את הקקאו, סוכר, מים ותמצית רום ומערבבים עד שהסוכר נמס.
שלב 8
מתוך
9
מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה (אפשר להמיר את החמאה במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומערבבים עד שהיא נמסה לחלוטין.
שלב 9
מתוך
9
שופכים על פני העוגה ומכניסים למקרר לכמה שעות (עדיף לילה שלם).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0