שמים בקערה רבע מיכל (75 מ"ל) מהשמנת המתוקה. מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק
שלב 2
0 דקות
בקערה נפרדת, שמתאימה למיקרוגל, שמים עוד חצי חבילה (125 מ"ל) מהשמנת המתוקה, מוסיפים את קוביות השוקולד ומחממים במיקרוגל 20 שניות, מוציאים, מערבבים קצת ובודקים מה מצב ההמסה. ממשיכים להמיס במיקרוגל בכל פעם 20 שניות, עד שהשוקולד נמס לגמרי וכאשר מערבבים אותו עם השמנת מתקבלת משחה חלקה
שלב 3
0 דקות
שמים בקערת המערבל את מה שנותר במכל השמנת המתוקה ומוסיפים גם את המכל השני. מקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים מחצית מהקצפת לקערת השוקולד ומערבבים עד שמתקבל קרם במרקם מוסי. מאחסנים במקרר חצי שעה לפחות (אם ממהרים, אפשר לאחסן רבע שעה במקפיא).
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את שאר הקצפת לקערת חמאת הבוטנים ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק
שלב 5
0 דקות
מסדרים בתבנית שכבה מהביסקוויטים. מורחים על הביסקוויטים מחצית מכמות קרם חמאת הבוטנים ומיישרים אותו במרית. מסדרים מלמעלה שכבת ביסקווטים נוספת ומורחים עליה את שאר קרם חמאת הבוטנים. מניחים מלמעלה שכבה נוספת של ביסקוויטים. מורחים מלמעלה את קרם השוקולד הקר
שלב 6
0 דקות
מאחסנים במקרר 6 שעות לפחות, עד לילה
שלב 7
0 דקות
חותכים לריבועים ומגישים
שלב 1
מתוך
7
שמים בקערה רבע מיכל (75 מ"ל) מהשמנת המתוקה. מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק
שלב 2
מתוך
7
בקערה נפרדת, שמתאימה למיקרוגל, שמים עוד חצי חבילה (125 מ"ל) מהשמנת המתוקה, מוסיפים את קוביות השוקולד ומחממים במיקרוגל 20 שניות, מוציאים, מערבבים קצת ובודקים מה מצב ההמסה. ממשיכים להמיס במיקרוגל בכל פעם 20 שניות, עד שהשוקולד נמס לגמרי וכאשר מערבבים אותו עם השמנת מתקבלת משחה חלקה
שלב 3
מתוך
7
שמים בקערת המערבל את מה שנותר במכל השמנת המתוקה ומוסיפים גם את המכל השני. מקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים מחצית מהקצפת לקערת השוקולד ומערבבים עד שמתקבל קרם במרקם מוסי. מאחסנים במקרר חצי שעה לפחות (אם ממהרים, אפשר לאחסן רבע שעה במקפיא).
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את שאר הקצפת לקערת חמאת הבוטנים ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק
שלב 5
מתוך
7
מסדרים בתבנית שכבה מהביסקוויטים. מורחים על הביסקוויטים מחצית מכמות קרם חמאת הבוטנים ומיישרים אותו במרית. מסדרים מלמעלה שכבת ביסקווטים נוספת ומורחים עליה את שאר קרם חמאת הבוטנים. מניחים מלמעלה שכבה נוספת של ביסקוויטים. מורחים מלמעלה את קרם השוקולד הקר
שלב 6
מתוך
7
מאחסנים במקרר 6 שעות לפחות, עד לילה
שלב 7
מתוך
7
חותכים לריבועים ומגישים
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0