המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרטיבים בישקוטים במיץ אננס
מערבלים שמנת מתוקה עם חלב ופודינג, מוסיפים גבינה ומערבלים שוב.
מסדרים את הבישקוטים בתבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ. מורחים את הקרם על הבישקוטים.
שמים פרוסות אננס ומעל שופכים את הגלי העשוי לפי ההוראות.
מקררים לפחות 5 שעות במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0