יוצקים דבש לסיר, מוסיפים את השוקולד יחד עם הדבש והחמאה. ממסים על אש קטנה תוך ערבוב, עד קבלת מרקם אחיד וחלק. (כדי למנוע חריכה של השוקולד אפשר להוריד את הסיר כשמחצית השוקולד נמס ולהמשיך לערבב עד המסה).
שלב 2
0 דקות
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים את הבמבה ומערבבים עד שכל הבמבה נעטפת בתערובת המתוקה.
שלב 3
0 דקות
יוצקים את התערובת ל-2-3 תבניות אינגלייש קייק ולצנן.
שלב 4
0 דקות
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך כשעה, להעביר להקפאה ל-5 שעות לפחות לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
4
יוצקים דבש לסיר, מוסיפים את השוקולד יחד עם הדבש והחמאה. ממסים על אש קטנה תוך ערבוב, עד קבלת מרקם אחיד וחלק. (כדי למנוע חריכה של השוקולד אפשר להוריד את הסיר כשמחצית השוקולד נמס ולהמשיך לערבב עד המסה).
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים את הבמבה ומערבבים עד שכל הבמבה נעטפת בתערובת המתוקה.
שלב 3
מתוך
4
יוצקים את התערובת ל-2-3 תבניות אינגלייש קייק ולצנן.
שלב 4
מתוך
4
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך כשעה, להעביר להקפאה ל-5 שעות לפחות לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0