המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים במיקסר את החמאה, סוכר וביצים, במשך כ-10 דקות.
במהירות איטית מוסיפים את הקמח והסודה לשתייה, עד הומוגניות.
מוסיפים את הבננות שאותם עיבדנו קודם לכן, במעבד המזון.
מוסיפים את השמנת החמוצה ובסוף את האגוזים.
אפייה: 180 מעלות, כ-50 דקות בשליש התחתון של התנור.
בגמר האפייה, מרתיחים את המים והסוכר ומוסיפים את ליקר הבננות, ומברישים פעמיים את העוגה בעודה חמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0