המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
כמות מתאימה ל-2 תבניות אינגלייש קייק.
בקערה גדולה מערבבים את השמנת החמוצה עם הביצים והסוכר.
מוסיפים את מחית הבננות ואת השמן.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
את השוקולד ציפס מנערים קצת עם קמח.
מחלקים את הבלילה לשתי התבניות וזורים מעל את השוקולד ציפס ומכניסים לתנור בטמפ 180 מעלות לבערך 35 דקות (תלוי בתנור).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0