המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות. משמנים תבנית.
מכניסים לקערה 2 בננות (חצי מהכמות) ומועכים קלות במזלג. מוסיפים שמן, סוכר וביצים. טורפים היטב לתערובת אחידה ותפוחה.
מוסיפים לקערה את היוגורט ומערבבים.
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים עד שהתערובת אחידה. לאחר הוספת הקמח יש להימנע מערבוב יתר, כדי שתתקבל עוגה רכה ואוורירית.
מועכים את שתי הבננות הנוספות ומערבבים בעדינות, עד שמתקבלת עיסה אחידה.
יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש ונקי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0