המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
משמנים תבנית מאורכת 21 על 11 ס"מ.
מערבבים יחד בקערה: ביצים, שמן, סוכר, חלב ויוגורט. מועכים את הבננות היטב עם מזלג ומערבבים פנימה.
בקערה נפרדת מנפים יחד: קמח, אבקות וקינמון. מאחדים את תערובת היבשים עם תערובת הביצים והפירות המרוסקים ומערבבים רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
מוסיפים שוקולד קצוץ ומעבירים לתבנית משומנת (אפשר לפזר מעט סוכר חום על דפנותיה) או לתבנית 12 שקעים משומנת עד כ- 3/4 מגובה השקעים.
אופים כ- 50 דקות לעוגה גדולה או כ-20 דקות לעוגות הקטנות עד אשר העוגה שחומה וקפיצית למגע.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0