למעוך היטב את הבננות, להוסיף את הביצים שלמות ולטרוף היטב. להוסיף את השמן ולערבב.
שלב 2
5 דקות
להוסיף את סוכר הווניל, הסוכר, מיץ התפוזים (אפשר לשים גם מים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וכפית אבקת סודה. לערבב.
שלב 3
0 דקות
להוסיף את הקמח, לערבב היטב ולשפוך לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות היטב.
שלב 4
60 דקות
לאפות בחום נמוך של 160 מעלות כ- 60 דקות, תלוי בתנור. העוגות מוכנות כשקיסם הננעץ בהן יוצא יבש.
שלב 1
מתוך
4
למעוך היטב את הבננות, להוסיף את הביצים שלמות ולטרוף היטב. להוסיף את השמן ולערבב.
שלב 2
מתוך
4
להוסיף את סוכר הווניל, הסוכר, מיץ התפוזים (אפשר לשים גם מים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וכפית אבקת סודה. לערבב.
שלב 3
מתוך
4
להוסיף את הקמח, לערבב היטב ולשפוך לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות היטב.
שלב 4
מתוך
4
לאפות בחום נמוך של 160 מעלות כ- 60 דקות, תלוי בתנור. העוגות מוכנות כשקיסם הננעץ בהן יוצא יבש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0