המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני (160 מעלות) ומשמנים את התבניות.
שמים את החלבונים בקערת המערבל, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד שמתקבל קצף יציב. שמים בקערה נפרדת את החלמונים, מוסיפים את השמנת והחמאה וטורפים במטרפה ידנית.
שמים בקערה אחרת את הקמח וסוכר הווניל ומערבבים. מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים לקצף, לסירוגין, מתערובת הקמח ומבלילת החלמונים והשמנת, תוך הקצפה במהירות נמוכה עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצקים חצי מהעיסה לתבנית, מפזרים מעליה את פתיתי השוקולד ויוצקים עליהם את שארית העיסה. מסדרים על פני העיסה את פרוסות הבננה וזורים עליהן את הקינמון והסוכר.
אופים בחלקו התחתון של התנור כ-50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0