מחממים תנור לחום בינוני (160 מעלות) ומשמנים את התבניות.
שלב 2
0 דקות
שמים את החלבונים בקערת המערבל, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד שמתקבל קצף יציב. שמים בקערה נפרדת את החלמונים, מוסיפים את השמנת והחמאה וטורפים במטרפה ידנית.
שלב 3
0 דקות
שמים בקערה אחרת את הקמח וסוכר הווניל ומערבבים. מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים לקצף, לסירוגין, מתערובת הקמח ומבלילת החלמונים והשמנת, תוך הקצפה במהירות נמוכה עד לקבלת עיסה אחידה.
שלב 4
0 דקות
יוצקים חצי מהעיסה לתבנית, מפזרים מעליה את פתיתי השוקולד ויוצקים עליהם את שארית העיסה. מסדרים על פני העיסה את פרוסות הבננה וזורים עליהן את הקינמון והסוכר.
שלב 5
0 דקות
אופים בחלקו התחתון של התנור כ-50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
מחממים תנור לחום בינוני (160 מעלות) ומשמנים את התבניות.
שלב 2
מתוך
5
שמים את החלבונים בקערת המערבל, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד שמתקבל קצף יציב. שמים בקערה נפרדת את החלמונים, מוסיפים את השמנת והחמאה וטורפים במטרפה ידנית.
שלב 3
מתוך
5
שמים בקערה אחרת את הקמח וסוכר הווניל ומערבבים. מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים לקצף, לסירוגין, מתערובת הקמח ומבלילת החלמונים והשמנת, תוך הקצפה במהירות נמוכה עד לקבלת עיסה אחידה.
שלב 4
מתוך
5
יוצקים חצי מהעיסה לתבנית, מפזרים מעליה את פתיתי השוקולד ויוצקים עליהם את שארית העיסה. מסדרים על פני העיסה את פרוסות הבננה וזורים עליהן את הקינמון והסוכר.
שלב 5
מתוך
5
אופים בחלקו התחתון של התנור כ-50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0